Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: İLKELERİNE BAĞLI,ÖZ BENLİK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÇEVRESİYLE OLUMLU İLETİŞİM KURABİLEN, EVRENSEL VE MİLLİ DEĞERLERİ BENİMSEYEN, LİSANINA VE LİSAN ÖĞRENİMİNE ÖNEM VEREN, OLAYLARA ÇOK YÖNLÜ VE TARAFSIZ BAKABİLEN, LİDERLİK ÖZELLİĞİ TAŞIYAN, ESTETİK DEĞERLERE SAHİP, JENERASYON OLARAK HÜR VE BİLİMSEL DÜŞÜNCE GÜCÜNE SAHİP, İLGİ,İSTEK VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÜKSEK ÖĞRETİME HAYATA İYİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ, GÜNÜMÜZ AYDIN BİREYLERİNİ YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA;ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ İMKANIN SAĞLANDIĞI,EVRENSEL DEĞERLERE SAHİP,TEKNOLOJİYİ KULLANABİLEN, SOSYAL VE AKADEMİK ALANDA BAŞARISINI KANITLAMIŞ ÖRNEK BİR KURUM OLMAK.

Başarılar: Yapım Aşamasında

Saatler: 8.50 - 15.25
Isınma: Kalorifer - DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02247212039

WEB - https://kursunlucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mahalle KURŞUNLU Cadde/SokakYENİ İPEKYOLU Dış Kapı No2 İNEGÖL/BURSA

Öğretim Şekli :Tekli eğitim

Yerleşim Yeri - Kurşunlu belediyesinin ortalama nüfusu 5000 dolaylarındadır. Öğretmenler İnegöl´den geliş-gidiş yapmaktadır.

Adres - Mahalle KURŞUNLU Cadde/SokakYENİ İPEKYOLU Dış Kapı No2 İNEGÖL/BURSA

Ulaşım İnegöl´den ders saatleri dikkate alınarak hazırlanmış otobüsler vasıtasıyla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ortalama her 1 saatte otobüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İnegöl ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.